اخبار > پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به دنبال درگذشت ناگهانی استاد ارجمند، جناب آقای دکتر محمد هاشمی بستک

به دنبال درگذشت ناگهانی استاد ارجمند، جناب آقای دکتر محمد هاشمی بستک، پیام تسلیتی از طرف رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان منتشر شد.

متن این پیام بدین شرح است:

انا للله و انا الیه راجعون

خبر جانکاه و تاثر برانگیز درگذشت ناگهانی استاد ارجمند دانشگاه و پژوهشگر برتر کشور، جناب آقای دکتر محمد هاشمی، اعضاء خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را متاثر و منقلب کرد.

آن فقید سعید استادی با اخلاق، دانشمندی فرهیخته و همکاری ارجمند بود که در طول دوران حیات پربرکت خویش آثار ماندگاری را به دنیای علم و دانش بیوشیمی تقدیم کرد و دانشجویان پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری، تغذیه، علوم آزمایشگاهی، بیوشیمی، باکتری شناسی و سایر رشته ها که در محضرش تلمّذ نمودند، همکنون در اقصی نقاط دنیا در حال خدمت به بشریت هستند.

وچقدر زود، ناگهان دیر می شود، چرا که در استمرار خدمات ارزنده این استاد برجسته به دانش پزشکی، به دنبال آن بودیم تا در آینده نزدیک از توان علمی مرحوم دکتر هاشمی برای تعیین توالی ژن های منجر به ناشنوایی در سیستان و بلوچستان و پیشگیری و درمان آن کمک بگیریم اما افسوس که اراده الهی بر عروج زودهنگام روح بلند آن استاد دانشمند تعلق گرفت و یاران و شاگردانش را با قلبی مالامال از اندوه و با پشتوانه سرمایه ای از دانش که از او به یادگار مانده است در ادامه راه روشن دانش و خط پر افتخار خدمت تنها گذاشت.

اگرچه امروز قلب مهربان این معلم دلسوز از تپش ایستاد امّا آتشی که از دانش و معرفت در سینه شاگردانش شعله ور ساخته تا همیشه تاریخ تلالو خواهد داشت و باقیات صالحات آن فقید سعید، همچون رودی حیات بخش، درخت سلامت انسان ها را سیراب خواهد نمود.

اینجانب  این مصیبت بزرگ و فاجعه اسفناک را به خانواده محترم هاشمی و همکاران و دانشجویان عزادارش در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تسلیت می گویم. از خداوند متعال می خواهم تا یار سفر کرده ما را در جوار رحمت بی کرانش متنعم گرداند و به لطف و کرامت خویش به همه ما بازماندگان نیز صبر بر این مصیبت را عنایت فرماید.

دکتر سید محمد هاشمی شهری،

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

1398/06/04   ٠٨:٣٨  Slider, News, Greeting  ٢٣٣٣١

1398/06/11 10:40
0
دریغ و درد که جامعه دانشگاهی ما از وجود چنین نازنین مردی محروم ماند. دکتر محمد هاشمی استادی فرهیختخ با تواضع و مهربان بود. افس.س که از جمع ما رفتند. اما یادش همیشه در قلب ما جاودانه خواهد بود. روحش شاد
1398/06/05 23:22
خدا پشت و پناهت باشد استاد بزرگوار سفرت به سلامت
1398/06/05 10:51
خدا رحمتشون کنه
1398/06/05 8:25
نام :
ایمیل :
*نظرات :
متن تصویر:

اخبار جدید

داروخانه های متصل به سامانه تیتک، مجاز به دریافت تعرفه خدمات دارویی هستند.
قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون استخدامی 99/11/24 دانشگاه های علوم پزشکی
افزایش نگران کننده موارد ابتلاء در موج جدید بیماری کرونا
اصلاحیه اطلاعیه نقل و انتقالات
ادارات و سازمان ها در مدیریت بحران کرونا نقش مهمی را ایفا می کنند